Om oss

Välkommen till Aardvark!

Aardvark är översättningsbyrån som är ett av Sveriges ledande språkföretag och erbjuder marknadens lägsta priser jämfört med andra översättningsbyråer på tjänster inom översättning, korrekturläsning och tolkning. Till vårt förfogande står dagligen över 1500 högt kvalificerade översättare, vilka omfattar 345 olika språkkombinationer. Tack vare vår datoriserade produktionsprocess och det mycket noggranna urvalet av lingvister kan vi översätta med garanterad kvalitet och snabba leveranser – till lägre priser.

Text är den mest grundläggande kommunikationsformen och används i varierande utsträckning av alla företag och organisationer. Fördelarna med att använda professionellt översatt text är därför uppenbara, men att anlita en översättningsbyrå är stor kostnad för många små och medelstora företag.

Aardvark är emellertid en kvalificerad översättningsbyrå som håller priserna låga utan att kompromissa med kvalitén. Genom oss får du tillgång till noggranna och snabba översättningar som håller mycket hög klass. Vi lägger stor vikt vid att leveranserna – oavsett projektets storlek – sker på utsatt tid, är tekniskt korrekta och i övrigt felfria.

Fördelar med att arbeta med oss

    • Till ert förfogande ställs en eller flera kvalificerade språkspecialister.
    • Ni får ett lägre pris på översättningar än hos någon annan.
    • Ni slipper anställa eller hyra in dyr extrapersonal, men kan ändå presentera högkvalitativ text inom företaget.
    • Till oss slipper ni betala semesterersättning, arbetsgivaravgifter, försäkringar eller sjukersättning.
    • Ni slipper lära upp en anställd på företaget att göra de arbetsuppgifter vi har mångårig erfarenhet av att utföra.
    • Ni betalar bara för arbetet som görs – inga extra kostnader, dessutom får ni alltid i förväg veta vad hela arbetet kommer att kosta.
    • Vårt kontor blir även ERT kontor.
    • Vi garanterar er fullständig sekretess av allt material som behandlas av oss.
    • Vi hjälper ert företag att öka i omsättning och produktivitet.
    • Ni behöver aldrig, så länge ni väljer att samarbeta med oss, oroa er över om era texter håller den kvalitet som krävs för att skapa och bibehålla ett seriöst intryck utåt mot era kunder och läsare.

 

Vårt koncept – Översättning och språktjänster till lägsta pris! Aardvark är ett företag grundat av entusiaster. Att rätt handskas med texter och språk är för oss både en konst och vårt yrke, och det återspeglas i vårt arbete. En bristfälligt redigerad, eller helt oredigerad, text är som ett tredjeklassens visitkort och förstör företagets image. Kunder och affärspartners bedömer ofta kvaliteten på företaget genom de skrivna texterna i dokument och på hemsidan. Era kunder förväntar sig att med lätthet hitta den information de behöver. En väl skriven text på hemsidan t.ex. blir en positiv upplevelse för besökarna som gärna återkommer dit. Vår meritlista innehåller en lång rad lyckade projekt och vi satsar 100% på att leverera texter av bästa kvalitet till privatpersoner och företag över hela världen. Vi har allt som behövs för att kunna hantera stora såväl som mindre projekt. Utmärkt tidshantering samt en bred erfarenhet inom ordbehandling och översättning garanterar en snabb och pålitlig service. Detta gör att texterna som behandlas inte bara är tekniskt korrekta utan också utförda på ett språkriktigt sätt som bara de hanterar som har språket som modersmål. Vi sätter en ära i att arbetet håller den höga kvalitet som krävs och levereras i tid, vilket är positivt både för Aardvark och ert företag. Vi lägger stor vikt vid detaljer, exakthet och perfektion i alla våra projekt. Vårt koncept här på Aardvark är att erbjuda varje uppdragsgivare skräddarsydda lösningar inom översättning, korrekturläsning och ordbehandling – till marknadens lägsta priser.