Korrekturläsning

KorrekturläsningDu har redan en text. Men du är inte riktigt nöjd med den. Eller så är du bara delvis nöjd och vill ha den kontrollerad en sista gång för att kunna presentera en fullständigt korrekt text. Då har du kommit till helt rätt företag. Felfria texter är vårt jobb.

Det är välkänt att det smyger sig in fel i texten när den skrivs i ett högt och stressat tempo. Ju större tidspress, desto fler fel. Lika välkänt är det att en författare inte skall korrekturläsa sina egna texter. Man upptäcker sällan alla språkliga misstag. Detta är naturligtvis ett problem eftersom en text med mycket stavfel uppfattas som mindre seriös och i värsta fall tappar läsaren intresset för textens innehåll.

Korrekturläsning och språkgranskning utgör en betydande del av det totala arbetet hos Aardvark. Vi har fortlöpande avtal med större företag i hela landet (tidningar, tidskrifter, mediaföretag, bokförlag, m.m.) och är fullt utrustade för att kunna fylla både det stora såväl som det mindre företagets behov inom redigering och språkkorrektur.

En av de saker som kännetecknar vårt företag är snabba leveranser vid korrekturläsningsuppdrag. En text på upp till 10000 ord garanterar vi blir korrekturläst och tillbakaskickad inom 48 timmar.