Översättningsbyrå i Stockholm

Professionell översättning i Stockholm

Behöver du och ditt företag professionell översättning i Stockholm? Aardwark erbjuder språktjänster som översättning, språkgranskning och korrekturläsning inom alla möjliga branscher. Vi samarbetar med nästan 1500 översättare, som tillsammans har en enormt bred kompetens och expertis inom specifika områden. Detta betyder att i princip ingenting är för svårt för oss. Vare sig du behöver en översättning från danska till engelska eller swahili till estniska. Arbetar du med oss kan du därför alltid lita på att du får en översättningsbyrå i Stockholm med passion. 

Översättning för företag

Översättning för företag är vår specialitet. Vi hjälper både små och stora verksamheter att förmedla budskap på hundratals olika språk. Hos oss på Aardvark översätter vi allt från produkttexter och marknadsföringsmaterial till tekniskt innehåll och juridiska avtal. Vi har ett heltäckande lokalt och globalt nätverk av professionella lingvister som översätter text, webbsidor och dokument varje dag. Med andra ord är vi en översättningsbyrå i Stockholm med lång erfarenhet som verkligen kan det vi gör.

Behöver du översättning på distans är det inga problem för oss, eftersom vi redan översätter åt företag i alla möjliga marknader över hela världen. Hos oss kan du alltid räkna med att du får en översättare som har språket som modersmål, och även befinner sig i landet där språket i fråga talas. Gäller det en översättning från t.ex. svenska till kinesiska kan vi alltså alltid garantera att du får en översättare med kinesiska som modersmål som även bor i Kina. 

Hos oss får du professionella översättningar av bland annat:

 • – Tekniska texter
 • – Juridiska avtal
 • – Marknadsföringsmaterial
 • – Manualer
 • – Tekniska beskrivningar
 • – Reklam
 • – .. och mycket mer!

Snabb översättning till låga priser

Aardvark är ditt självklara val när du behöver snabb översättning i Stockholm med hög kvalitet till låga priser. Vi tycker att en översättning ska kosta precis det den är värd och inte en krona mer. Detta är ett löfte vi står bakom, och kan uppfylla tack vare våra värdefulla resurser världen över. Eftersom våra översättare bor i det land där språket talas får du alltid ett resultat som är konsekvent och korrekt översatt med hög aktualitet. Av denna anledning kan vi alltså erbjuda snabb och billig översättning, som även är väl utförd med ett snyggt och modernt språk.

Vi ser på översättning som en konstform, något som inte bara handlar om att översätta korrekt utan även kräver att man använder sitt språk på rätt sätt.

Vi erbjuder extra bra priser på exempelvis:

 • – Svensk-engelsk översättning
 • – Engelsk-svensk översättning
 • – Tolkning svenska-engelska
 • – Tolkning engelska-svenska

Auktoriserade översättare i Stockholm

Vi samarbetar med flera auktoriserade översättare i Stockholm, som alla är specialiserade inom olika områden. Därför kan vi alltid garantera de professionella och språkmässiga krav våra uppdragsgivare ställer. För vissa översättningsprojekt, som vi översättning av betyg och intyg, krävs det at översättaren är auktoriserad. 

Utöver att våra översättare är modersmålstalare har de även lång erfarenhet av att bearbeta texter om olika ämnen. Kombinerat med vår styrka av att snabbt hitta rätt översättare till rätt text, får du en proffsigt utförd översättning som levereras till utsatt tid. 

Varför välja Aardvark översättningsbyrå i Stockholm?

Ute efter en riktigt skicklig översättningsbyrå i Stockholm? Du och ditt företag borde välja Aardvark för att:

 • – Få en högkvalitativ översättning till marknadens lägsta pris
 • – Du kan välja mellan 1500 översättare på över 300 språk
 • – Vi har specialiserade översättare för varje bransch
 • – Du får en översättning gjord av en modersmålstalare som är specifikt utvald för just ditt uppdrag
 • – Vi levererar professionella översättningar till förutbestämd tid

Utöver Stockholm har vi även kontor i både Malmö och Göteborg.

Intresserad? Kontakta oss via formuläret till längst upp till höger!

Vill du veta mer? På Sveriges facköversättarförening hittar du allt du behöver veta om vad som gäller när du ska köpa översättning.